woensdag 7 juni 2017

Even voorstellen... Suzanne Peters

Suzanne Peters heeft al heel wat romantische boeken op haar naam staan. Later deze maand verschijnt alweer haar dertiende roman! Als schrijfster van liefdesromans en als bestuurslid van Het Valentijngenootschap mag ze natuurlijk niet ontbreken op de Romantic Reads Middag!Suzanne Peters is in 1985 in Roermond geboren en woont tegenwoordig in Zutphen. Op haar negentiende schreef ze het boek De draak van Katibal, die ze vervolgens in eigen beheer heeft uitgegeven. Het was een interactief boek, waarbij de lezer zelf kon bepalen wat de hoofdpersoon ging doen. Later verscheen ook haar boek Lydo, eveneens in eigen beheer uitgegeven. 

Suzanne Peters heeft tevens geschreven voor uitgeverij Marken en diverse delen voor de favorietserie op haar naam staan. In 2009 verschenen de eerste boeken van deze auteur bij Uitgeverij Ellessy. 

Suzanne Peters won tweemaal de Wildcard-nominatie (meeste publieksstemmen) voor het beste Nederlandstalige romantische boek van het jaar, een prijs die in het leven is geroepen door het Valentijngenootschap. Deze wildcard-nominaties won ze voor Min of Meer en Gebroken Glas. In juni verschijnt haar dertiende liefdesroman. Ze is actief op social media, zoals Facebook en YouTube .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten