Tintelende schrijfwedstrijd


**** HOU DEZE PAGINA IN DE GATEN VOOR NIEUWE SCHRIJFWEDSTRIJDEN ****

Deze wedstrijden zijn afgelopen


- Let op! De deadline voor de schrijfwedstrijd is met 1 maand verlengd naar 1 januari 2016 -


Schrijfwedstrijd 'Dicht op de huid'


Tinteling Romance is een online boekenserie met grappige, sexy novelles. Een fijn tussendoortje. Denk Bouquetreeks meets Bridget Jones. Met onze boeken richten we ons op de moderne vrouw en alle dingen die haar bezighouden. 

Bewust leven is iets wat steeds belangrijker wordt, iets waar Tinteling Romance zich graag achter schaart. Daarom komen we dit jaar met een nieuwe schrijfwedstrijd, die jaarlijks terug zal keren: Bewust lezen, bewust leven. Dit jaar is het thema 'Dicht op de huid', waarbij het erom gaat dat liefde verder gaat dan alleen maar de buitenkant. M.P. Hofstee levert het eerste verhaal voor deze zinderende nieuwe verhalenbundel, waarin bewust leven en de moderne Tintelingvrouw in al haar vormen en maten centraal staat. De overige twee plaatsen in deze bundel kun je winnen door mee te doen. Voor deze wedstrijd werkt Tinteling Romance samen met SoloBioMooi, een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in natuurlijke cosmetica. 

Heb jij het in je om het leven en de liefde in Nederland te 'vermooieren'? Doe dan mee aan de nieuwe Tintelende Schrijfwedstrijd. De twee beste verhalen krijgen, naast het verhaal van M.P. Hofstee, een plek in de Tinteling bundel Dicht op de Huid en krijgen een uitnodiging om met het team van Tinteling Romance in gesprek te gaan om de mogelijkheden van een auteurscontract bij Tinteling Romance te onderzoeken. Bovendien ontvangen de winnaars een royalty van 10%. 

Wat moet je doen?

* Schrijf een grappig, sexy en romantisch verhaal van 15.000 tot 20.000 woorden met als thema 'Dicht op de huid'. Je verhaal schrijf je in Times New Roman lettergrootte 12, met regelafstand 1,5 en marge 0.4 (dit kun je vinden bij de opties 'Alinea Instellen' in onder andere WORD).
* Voeg een korte biografie toe (maximaal 500 woorden).
* Stuur je verhaal uiterlijk op 1 januari 2016 op naar tintelingromance@gmail.com onder vermelding van 'Deelname Tinteling Dicht op de huid'.

Voorwaarden

* Tinteling Romance behoudt zich het recht voor om wedstrijdverhalen niet te plaatsen bij onvoldoende kwaliteit. De kwaliteit wordt beoordeeld door de initiatiefnemers van Tinteling Romance. 
* De deelnemers die met hun verhaal een plek in de bundel hebben gewonnen, krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
* Door een verhaal in te zenden voor de wedstrijd, gaat de auteur akkoord met de voorwaarden en geeft Tinteling Romance het exclusieve publicatierecht van zijn of haar verhaal in zowel e-bookvorm als in papieren bundel. 
* De winnende auteurs ontvangen per verhaal 10% royalties. 

Inspiratie


Heb je inspiratie nodig? Lees eens een Tinteling om alvast in het gevoel te komen. Je kunt Volbloed (Roos Hart) en Brandend Verlangen (Lily Frank) helemaal gratis downloaden! Wil je graag wat ideetjes opdoen over bewust ‘vermooieren’? Kijk dan eens op de website solobiomooi.nl


PS: Op SchrijvenOnline vind je leuke tips voor het schrijven van verhalen!


*** De inzendtermijn voor onderstaande wedstrijd is inmiddels verstreken. Houd de website en social media in de gaten voor de uitslag en voor een nieuwe wedstrijd, daarover binnenkort meer ***


Tinteling Romance is een online boekenserie met grappige, sexy novelles. Een fijn tussendoortje. Denk Bouquetreeks meets Bridget Jones.
Inmiddels zijn er twee delen verschenen (Brandend Verlangen en Volbloed) die de iTuneslijsten domineren. Zie ook op tintelingromance.blogspot.nl.

Tinteling Romance wil van de zomer 2015 een hete zomer maken, daarom verschijnt al in mei de Tinteling zomerbundel, gevuld met drie verhalen die je hart sneller doen kloppen.

Heb jij het in je om van de gemiddelde Nederlandse kwakkelzomer een zinderend seizoen te maken? Schrijf dan mee aan de Tinteling Schrijfwedstrijd. De drie beste verhalen krijgen een plek in de Tinteling Zomerbundel en krijgen een High Tea met de oprichters van Tinteling Romance om de mogelijkheden van een auteurscontract bij Tinteling Romance te onderzoeken.

Wat moet je doen?

* Schrijf een grappig, sexy en romantisch zomerverhaal van 15.000 tot 20.000 woorden. Je verhaal schrijf je in Times New Roman lettergrootte 12, met regelafstand 1,5 en marge 0.4 (dit kun je vinden bij de opties 'Alinea Instellen' in onder andere WORD).

* Voeg een korte biografie toe (maximaal 500 woorden).

* Stuur je verhaal uiterlijk op 14 februari 2015 op naar tintelingromance@gmail.com onder vermelding van 'Deelname Tinteling Zomerbundel'.

Voorwaarden

Tinteling Romance behoudt zich het recht voor om wedstrijdverhalen niet te plaatsen bij onvoldoende kwaliteit. De kwaliteit wordt beoordeeld door de initiatiefnemers van Tinteling Romance. De deelnemers die met hun verhaal een plek in de bundel hebben gewonnen, krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.


Door een verhaal in te zenden voor de wedstrijd, gaat de auteur akkoord met de voorwaarden en geeft Tinteling Romance het exclusieve publicatierecht van zijn of haar verhaal in zowel e-bookvorm als in papieren bundel. De auteurs zijn ervan op de hoogte dat er voor de zomerbundel geen royaltievergoeding wordt uitgekeerd. De bundel is ter promotie van de Tinteling Romance serie en van de auteurs.


1 opmerking:

  1. Hoi tintelingromance, wanneer kunnen we een nieuwe schrijfwedstrijd verwachten? Ik zou dolgraag meedoen. :-)

    BeantwoordenVerwijderen