donderdag 19 maart 2015

Interview Lily Frank 'Voorlezen in de trein was reuze spannend!'


Onze schrijfster Lily Frank (Brandend Verlangen / Liefde zonder Kleerscheuren / Kriebels op Glad IJs / Boetiek van Begeerte) deed afgelopen zondag mee aan de actie 'Schrijvers die sporen'. De hele dag was Lily in de trein te vinden, waar ze voorlas uit eigen werk.



'Ik vond het reuze spannend om zomaar voor te lezen aan wildvreemden,' bekent Lily. De reacties waren dusdanig positief dat de plankenkoorts van korte duur was. 'Er is flink wat voorgelezen uit Brandend Verlangen.'

Na afloop van het voorlezen deelde Lily kaartjes uit met daarop haar titels voor Tinteling Romance. De kaartjes vonden gretig aftrek. 'Opvallend vond ik dat ook veel mannen een kaartje wilden hebben. Chicklits worden dus niet alleen maar door vrouwen verslonden,' meent Lily.



Volgend jaar wordt het initiatief herhaald en hoopt Lily ook weer van de partij te zijn. 'De ervaring was gewoonweg top!'

Ben jij nieuwsgierig naar de boeken van Lily Frank? Binnenkort verschijnt haar vierde Tinteling, Vonken vanachter een Masker. Het is het laatste deel uit de Brandend Verlangen serie en we zijn trots en blij om bekend te maken dat Lily een nieuwe serie Tintelingen voor ons gaat schrijven! Hierover volgt natuurlijk meer op de blog en op social media.



Je kunt onder andere hier de boeken van Lily Frank lezen:

De Brandend Verlangen Serie

Brandend Verlangen - Gratis

Liefde zonder Kleerscheuren

Kriebels op Glad IJs

Vonken vanachter een Masker - binnenkort verkrijgbaar

Lily's verhaal 'Boetiek van Begeerte' kun je lezen in de verhalenbundel 'Liefde en andere ongemakken'.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten