zaterdag 29 oktober 2016

Binnenkort in een bibliotheek bij jou in de buurt!

De bibliotheken zijn enthousiast over Lot uit de Loterij, de tintelnde bundel van Tamara Haagmans, die binnenkort in 100 (!) biebs door het land verkrijgbaar is. Wat vond Biblion, de altijd kritische vereniging van bibliotheken, van Lot? Nou... dit!

"Deze erotisch getinte bundel bevat drie meeslepende verhalen van Tamara Haagmans (1980). De verhalen hebben allemaal één onderwerp gemeen: drie vrouwen, Ellen, Niki en Lexi die alle drie te maken krijgen met de liefde wanneer ze een prijs hebben gewonnen. 

Ellen wint een prijs nadat ze meedoet aan een wedstrijd om over haar wildste fantasie te schrijven, Niki wint de wedstrijd om in de huid te kruipen van popster Donna Diva als dubbelgangster en Lexi wint een dagje Efteling nadat ze heeft voorgedrongen in de rij bij de supermarkt. 

De vrouwen hebben naast het winnen van een prijs nog iets anders gewonnen én gevonden; namelijk de liefde. 

De drie verhalen, van ongeveer 60 pagina's elk, zijn op een vlotte en erotische manier geschreven, waardoor de geïnteresseerde lezer zich gemakkelijk kan laten meeslepen. Bevat expliciete scènes."

Heb jij al een exemplaar van Lot uit de Loterij? Nee? Waar wacht je nog op? Je kunt het boek bij alle grote (online) boekwinkels bestellen voor 17,95 euro. De decembermaand komt eraan... Een sexy kado was nog nooit zo leuk. En daarbij staat er in het boek een code, waarmee je het gratis kerstverhaal 'Komt allen Tezamen' ook nog eens kunt downloaden en lezen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten