donderdag 17 november 2016

Een bijzonder liefdesverhaal

Save the date! 

Op 11 februari, het weekeind voor Valentijnsdag, ben je getuige van een wel heel bijzonder liefdesverhaal. Namelijk dat van Suus en Jacco. Een echte Tinteling Romance, maar dan met iets anders...

Meer diversiteit

Sinds een poosje is de roep om meer diversiteit in de literatuur (niet alleen de Nederlandse maar ook in bijvoorbeeld Amerikaanse of Engelse boeken) steeds sterker aanwezig. Met meer diversiteit wordt bedoeld dat de hoofdpersonages in het boek niet de standaard knappe, blanke man of vrouw is. 
De wereld is zo veel meer divers. Waarom hedendaagse boeken dan niet?

Tinteling Romance is trots om zich vanaf 2017 ook te profileren als meer diverse uitgeverij. Niet alleen beginnen wij in 2017 een aparte reeks boeken met Tintelende lesbische verhalen (hierover later meer; houdt de website in de gaten), ook verschijnt ons het eerste boek met een mindervalide hoofdpersonage.

Ervaringsdeskundigen

Dit boek is Geluk bij een Ongeluk en wordt geschreven door onze nieuwe debutant: Wendy Brokers.
Voor haar debuut sprak Wendy met een aantal jonge vrouwen die vanwege een dwarslaesie aan een rolstoel gebonden zijn. Hun ervaringen verwerkte ze in het fictieve verhaal van Suus Versluis, waardoor het niet alleen een romantisch verhaal is, maar ook een herkenbaar verhaal dat gestoeld is op de ervaringen van ‘echte vrouwen’.

Daarmee is Geluk bij een Ongeluk overigens niet exclusief bedoeld voor lezers met een handicap, al wordt de focus wel gelegd op deze doelgroep, juist omdat er voor hen in de literatuur weinig tot geen herkenbare hoofdpersonages zijn waarmee zij zich kunnen identificeren. Het boek is vooral een heerlijk, maar absoluut niet zoetsappig liefdesverhaal.

Al nieuwsgierig weer Geluk bij een Ongeluk over gaat? Lees hier dan exclusief de achterflaptekst. En wat vind je van de bijzonder prachtige cover?In Geluk bij een Ongeluk weigert Suus Versluis  de gevolgen van een tragisch ongeluk te accepteren. Haar onderlichaam werkt misschien niet meer, haar afweermechanisme des te beter. 
Jacco Reehorst lijkt de zoveelste hulpverlener die haar wel even zal helpen. En als er iets is wat Suus niet wil, is het geholpen worden. Jacco blijkt zich echter niet zo maar uit het veld te laten slaan door Suus’ gedrag en sarcastische opmerkingen. Integendeel. Zijn gevoelens voor Suus liggen dieper dan zij kan weten. En hij doet er alles aan om haar te bewijzen dat haar handicap voor hem geen beperking is.
Suus is nooit bang geweest voor intimiteit, maar nu heeft ze gelijktijdig te dealen met een sexy man en een onderlichaam dat niet werkt. De ontdekkingsreis waarop Jacco haar meeneemt, leert Suus dat ze in staat is meer te voelen dan ze ooit voor mogelijk hield. 

Geluk bij een ongeluk is een sexy liefdesverhaal. Het is een verhaal over een aan een rolstoel gebonden cynicus tegenover een eeuwige optimist, een verhaal over accepteren tegenover veroordelen en vooroordelen. Een verhaal over vriendschap en vergeving. Maar bovenal is Geluk bij een Ongeluk een absoluut niet zoetsappig verhaal over liefde.

Kun jij niet wachten tot 11 februari, wanneer Geluk bij een Ongeluk verschijnt? Reserveer dan NU alvast je exemplaar van dit bijzondere boek.
De verkoopprijs voor het PAPIEREN BOEK wordt 17,95 maar speciaal voor vroegbestellers rekent Tinteling Romance een prijs van 15 euro . Dan moet je wel het boek reserveren (en betalen) voor 1 februari 2017. Je krijgt het boek (gesigneerd) toegestuurd en kunt op 11 februari als eerste gaan lezen!

Wil je jouw PAPIEREN exemplaar alvast reserveren? Stuur dan een e-mail naar:

tintelingromance(at)gmail(punt)com of meesterlijketeksten(at)gmail(punt)com
ovv Reserveren exemplaar Geluk bij een Ongeluk

Natuurlijk verschijnt ook het e-book van Geluk bij een Ongeluk op 11 februari. Het e-book gaat 4,99 euro kosten en je kunt het boek nu al reserveren!

AMAZON

KOBO

Houdt de Tinteling website en Facebook in de gaten, want de presentatie van Geluk bij een Ongeluk op 11 februari vanaf 16.00 uur Lopik, gaat een bijzonder feestje worden! Met een speciale eregast!
Kom je ook? Meld je dan alvast aan voor de presentatie en ontvang per e-mail alle ins- en outs!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten