woensdag 21 september 2016

Soms is de liefde Zijdezacht

Achter de schermen zijn we druk bezig met nieuwe Tintelingen en leuke projecten. In 2017 komen twee prachtige romans uit, onder andere van auteur Kate Paris. Daarnaast zijn we bezig met niet een, maar twee andere, bijzondere en bijzonder leuke projecten. Daarover later meer...

Wil je niet wachten tot 2017? Dan hebben we goed nieuws. Naast het net verschenen verhaal van Lily Frank over de jacht op de liefde en gele beestjes, komt ook van Roos Hart begin november een nieuwe Tinteling uit. Zijdezacht is een verhaal over liefde, die soms hard en soms ook zijdezacht kan zijn.

ZIJDEZACHT


Suze Meesters is terug bij af. Terug in haar geboortedorp en terug in de stomerij van haar ouders. Twee plekken waarvan ze dacht, nooit meer te hoeven zijn. Haar succesvolle carrière als lingerieontwerpster was niet zo geweldig als ze iedereen altijd heeft doen geloven. En dat was niet haar enige leugentje... Matthias, haar jeugdliefde en de eerste jongen die haar kuste op de groezelige dansvloer van het dorpse partycentrum, slaat Suze bij hun hernieuwde ontmoeting in de boeien.
Het gaat hard tegen hard en langzaam voelt Suze hoe het is om alles te krijgen, wat ze nooit had willen hebben. Maar wat juist zo perfect bij haar past.

Soms is de liefde keihard
Soms juist zijdezacht

Geen opmerkingen:

Een reactie posten