woensdag 22 juli 2015

Pre Order Kado! Wees er snel bij!

Nog twee weken en dan is het zo ver. Op 8 augustus worden de eerste papieren Tintelingbundels gepresenteerd in boekhandel Het Verboden Rijk in Oosterhout.
Het gaat om de bundels Liefde en Andere Ongemakken en om Het Verleidingseffect. Auteurs Lily Frank, Flore Zon, Kate Paris, M.P. Hofstee en Tamara Haagmans zullen bij de presentatie aanwezig zijn. Zij vertellen iets over zichzelf, over het schrijverschap en over hun Tintelende verhaal in de bundels. En natuurlijk signeren zij!

Als speciale gast komt blogger Marjolein Mous van Serendipity Book Blog langs. Zij gaat onder andere vertellen over bloggen.
Kom je langs bij Het Verboden Rijk, tussen 11 en 13 uur? Dan maak je ook nog eens kans op een mooi verwenpakket met daarin de twee bundels, een lekker scrubje en wat andere, fijne, vrouwelijke producten.

De bundels kosten 15,95 euro. Als je je bundels bestelt via de mail, dan weet je zeker dat je je exemplaar op tijd binnen krijgt. En daarbij... als je reserveert, krijg je een leuke attentie!

Wil jij alvast een bundel bestellen? Stuur dan voor 8 augustus een e-mail naar:

tintelingromance@gmail.com

OVV: Tinteling Bundel bestellen


En geef in de mail aan welke titel je wilt bestellen en of het boek moet worden opgestuurd (2,50 euro verzendkosten), of dat je het op 8 augustus komt ophalen in Het Verboden Rijk in Oosterhout.


Je krijgt van Team Tinteling een bevestiging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten