dinsdag 14 juli 2015

Liefde op Lowlands: maak kennis met DARK MIST RISING

Al een tijdje werken Tintelingauteurs van het eerste uur, Lily Frank en Roos Hart, samen aan een wel heel bijzonder project: de bundel LIEFDE OP LOWLANDS! De BLURB van LoL lees je hier!Deze verhalenbundel, die in print en als e-book verschijnt op 15 augustus, draait volledig om de symfonische metalband DARK MIST RISING en haar zes bandleden. Ieder bandlid heeft een eigen verhaal (er zijn zes bandleden, vijf verhalen omdat in het eerste verhaal twee muzikale hoofdpersonages kent) en de verhalen overlappen elkaar. Op die manier maak je de hele ontwikkeling mee en leer je de verschillende hoofdpersonen al beter kennen in andere verhalen.

Het lijkt erop dat dit project - een bundel rondom een band, met verschillende verhalen waarin ieder van de bandleden een hoofdrol speelt, geschreven door twee auteurs met als setting het Lowlands Festival - een aardig uniek project is.

Wij hopen dat jullie DARK MIST RISING in al haar glorie in jullie harten sluiten. De verhalen zijn zoals je ze van Tinteling Romance kunt verwachten. Grappig, herkenbaar en met een flinke dosis 'hotness' en 'sexy time'.

Lees hieronder alles over LIEFDE OP LOWLANDS. 

Trouwens, Lily Frank schreef voor deze bundel een aantal prachtige songteksten!
En sinds een paar weken kun je DMR ook volgen op twitter: @DarkMistRising...

Enjoy!

ps: De cover van ook deze bundel is ontworpen door de talentvolle Marijke F. Jansen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten