vrijdag 30 januari 2015

Liefde en andere ongemakken

Als er een dag is die in het teken staat van de liefde, dan is het wel Valentijnsdag! Eigenlijk vinden wij als Team Tinteling dat de andere 364 dagen van het jaar ook in liefde moeten worden doorgebracht. Daarom verschijnt op 14 februari de verhalenbundel 'Liefde en andere ongemakken'. Op die manier heb je iedere dag van het jaar de gelegenheid om een romantisch, humoristisch en sexy avontuur te beleven!

In 'Liefde en andere ongemakken' vindt je vier verhalen. Tintelingauteurs Lily Frank (Brandend Verlangen, Liefde zonder kleerscheuren, Kriebels op glad ijs) en Roos Hart (Volbloed, Hoog Vuur) werkten mee aan deze bundel. Ook zijn wij als Team Tinteling trots op het feit dat we twee nieuwe auteurs kunnen introduceren:

Flore Zon

en

Viola Bos

Deze twee talentvolle auteurs hebben twee ontzettend leuke verhalen geschreven. We denken (oké, we weten het eigenlijk al wel zeker) dat we nog veel Tintelende verhalen van Flore en Viola mogen lezen en uitbrengen.

Deze week introduceren we Flore en Viola. Ook onthullen we de (prachtige!) cover en vertellen we over de verhalen die je kunt lezen in 'Liefde en andere ongemakken'. En het leuke is... Deze bundel wordt ook in een papieren versie uitgebracht!

Liefde en andere ongemakken bestaat uit de volgende verhalen:


  • Boetiek van Begeerte - Lily Frank
  • Verliefd op Valentijn - Roos Hart
  • Opnieuw Opstarten - Flore Zon
  • Schot in de Roos - Viola Bos

Nieuwsgierig? Houd dan de blog in de gaten!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten