dinsdag 22 december 2015

Tinteling Romance haalt 500 euro op voor Het Glazen Huis

Auteurs Lily Frank en Tamara Haagmans gooiden afgelopen zondag in Heerlen de opbrengsten van haar bundel Het Glazen Hart door de brievenbus van het Glazen Huis. Met de verkoop van het boek haalden de auteurs tot nu toe 500 euro op voor 3FM Serious Request. De gehele oplage (100 stuks) van de papieren bundel is verkocht voor het goede doel. Lezers kunnen nog wel een e-book kopen. Ook die opbrengsten worden gestort op Giro 555!



Lily Frank (auteur van onder meer de bestseller Brandend Verlangen) kijkt terug op een geslaagde actie. 'Collega Tamara die in Heerlen woont, kwam vrijdag op het idee om alvast een bundel door de brievenbus te gooien. Het boek is toen ook groot in beeld geweest. Het doel dat we voor ogen hadden, namelijk om mensen al lezend te laten bijdragen aan 3FM Serious Request, mogen we zeker geslaagd noemen.'

Aansluitend was er in Heerlen een boekpresentatie. Daar werd naast Het Glazen Hart ook de nieuwe bundel van Tamara Haagmans, Lot uit de Loterij, alvast gepresenteerd. De verhalen uit deze bundel (De Ervaring van je Leven, Dubbel Verliefd en Wachtrij voor de Ware) en het gratis bonusverhaal Komt Allen Tezamen zijn al online verkrijgbaar. De papieren bundel wordt rond 20 januari verwacht. Met een ruime opkomst van familie, vrienden en andere geïnteresseerden verliep deze presentatie naar wens.

Zie ook het bericht in de Drontenaar.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten