zondag 20 juli 2014

Brandend Verlangen: Tweede Tinteling verschijnt in augustus

Waar rook is, is vuur. En een Brandend Verlangen!

Tinteling Romance is trots om aan te kondigen dat schrijfster Lily Frank (pseudoniem) de gelederen komt versterken. Lily's eerste Tinteling, getiteld Brandend Verlangen, verschijnt al in augustus en is, net als Volbloed, helemaal gratis te lezen!

En wat is ie mooi! De cover van Brandend Verlangen! Ook gemaakt door multi-talent Marijke F. Jansen.


Brandend Verlangen gaat over Desiré, die zichzelf heeft weten buiten te sluiten. Het is nacht. Het is koud en het begint te regenen. En  Desiré staat in haar dunne nachtjapon, wanhopige plannen te bedenken om weer binnen te komen in haar appartement. Ze kan haar geluk dan ook niet op als op dat moment een brandweerauto voorbij komt en een knappe brandweerman haar weet terug te brengen naar haar slaapkamer. Vanaf dat moment kan Desiré aan niemand anders meer denken. Huisgenoot Cissy ziet maar 1 oplossing: Desiré moet haar knappe brandweerman gaan zoeken. Maar dat blijkt nog niet zo'n gemakkelijke opgave, met meerdere posten en verschillende ploegen in een stad zo groot als Utrecht.

Nieuwsgierig naar Brandend Verlangen? Lees hier het eerste hoofdstuk!

Over Lily Frank

Lily Frank (pseudoniem) werd geboren met hartjes in haar ogen. De liefde voor prinsen, prinsessen en andere sprookjesfiguren zat er meteen al in. Als tiener ontdekte de ze romantische leesserie Tina Topper en dit maakte de weg vrij naar het schrijven van romantische verhalen. Ook als volwassene droomt ze nog steeds van prinsen, ridders en brandweermannen. Ze woont samen met haar eigen (ex)brandweerman en twee konijnen in hun kasteel in de Flevopolder, waar ze in haar torenkamertje aan haar boeken schrijft.


Lily Frank studeerde Communicatie en in het dagelijks leven werkt ze als vertegenwoordigster voor een uitgeverij.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten