maandag 11 juli 2016

Update over Liefde op Lowlands

Lieve lezers,

Onlangs hebben we een vreselijk moeilijk besluit moeten nemen. Het project Liefde op Lowlands wordt nóg een jaartje uitgesteld. Uiteraard vinden we dat zelf ook heel erg jammer, maar we waren het erover eens dat haastige spoed zelden goed is.

Afgelopen jaar zijn er een aantal onvoorziene gebeurtenissen op ons pad gekomen, waardoor we onze planning niet gehaald hebben. Daarnaast werd het project Liefde op Lowlands, naarmate de geplande verschijningsdatum dichterbij kwam, ook steeds grootser. Leuke en uitdagende elementen werden daaraan toegevoegd en we kwamen in tijdnood om alles wat we bedacht hadden goed uit te werken.

We kwamen toen voor een keuze te staan: of toch dit jaar uitbrengen, maar heel veel van deze leuke extra’s schrappen of nog een jaar uitstellen en van Liefde op Lowlands niet zomaar een boek maken, maar een ervaring. We hebben gekozen voor het laatste, want uiteindelijk doen we het voor jullie, lieve lezers. En jullie verdienen de hele ervaring.

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten, delen we alvast een erg leuk nieuwtje met jullie. Het boek bevat een aantal songteksten en we hebben de samenwerking gezocht met de band The Fourth. Zij zijn op dit moment druk bezig om de songteksten van muziek te voorzien.

Liefde op Lowlands laat dus nog even op zich wachten tot zomer 2017, maar geloof ons, het zal het wachten waard zijn!


Liefs, Lily & Roos & Team Tinteling

Geen opmerkingen:

Een reactie posten