zondag 14 februari 2016

And the winner is...

Na het succes van onze allereerste Tinteling Romance Schrijfwedstrijd, die resulteerde in de prachtige bundel 'Het Verleidingseffect' (verhalen van Kate Paris, M.P. Hofstee en Tamara Haagmans), vonden wij het eind vorig jaar tijd voor een nieuwe wedstrijd. Samen met biologisch cosmeticagigant SOLOBIOMOOI kwamen we op het thema 'Dichter bij de Huid'.

De boodschap die in de verhalen naar voren moest komen:

Liefde gaat verder dan alleen de buitenkant.

Hoewel het aantal inzendingen lager lag dan de vorige wedstrijd, was de kwaliteit van de verhalen die we lazen ongekend hoog! Wat een bijzondere liefdes! Wat een geweldige, sexy novelles!

Een inzender verrast ons, ontroerde ons en bij haar inzendingen wisten we het zeker:
Dit is de absolute winnares van deze wedstrijd. 

Deze schrijfster zond niet 1, maar 2 verhalen in. En wist zich simpelweg te plaatsen op plek 1 en plek 2! 

Wij willen bij deze WENDY BROKERS van harte feliciteren met haar winst!Wendy krijgt een auteurscontract aangeboden bij Tinteling Romance voor haar verhalen 'Een geluk bij een ongeluk'  en 'Liefde op het menu' en mag bij Solobiomooi een mooi 'vermooierpakket' uit gaan zoeken.

Een eervolle vermelding gaat in deze naar Oli Veyn met haar verhaal 'Wederzijds Verlangen' en Christie Sanders met haar verhaal 'Ingerukt, Mars'. Zij wisten zich op plek 3 en 4 van deze wedstrijd te schrijven!

Team Tinteling


Geen opmerkingen:

Een reactie posten