dinsdag 10 november 2015

Let's get SERIOUS!

Dit jaar zet Team Tinteling zich in voor de 3FM SERIOUS REQUEST ACTIE 2015. Dit jaar staat HET GLAZEN HUIS van 18 tot en met 24 december in HEERLEN. Laat dat nu ook net de woonplaats zijn van onze topauteur Tamara Haagmans. Jeweetwel, die samen met Kate Paris en M.P. Hofstee de zomerse schrijfwedstrijd won en binnenkort haar eigen verhalenreeks presenteert bij Tinteling Romance!Samen met auteur van het eerste uur, Lily Frank, zet Tamara zich in voor Serious Request. En natuurlijk helemaal op de Tintelingmanier!

Dit jaar steunt Tinteling Romance 3FM Serious Request met de bundel HET GLAZEN HART. In deze bundel, die je kunt downloaden en waarvan de opbrengst gaat naar Het Rode Kruis, kun je twee verhalen lezen, die te maken hebben met Het glazen huis (Leugens op Request - Tamara Haagmans) en Het Rode Kruis (Rode Kluis - Lily Frank).

Komend weekeinde kun je de bundel downloaden en op 20 december vindt er een speciale presentatie plaats in Heerlen met Tamara Haagmans en Lily Frank, waar ook de exclusieve, gesigneerde bundel voor 5 euro te koop is. Dankzij drukkerij BD-sign en Coriovillum kunnen we ook deze papieren editie te koop aanbieden. Het hele aankoopbedrag gaat naar het goede doel!

Let op!!! Van de papieren bundel zijn slechts 100 stuks te koop. Een echt collector's item dus!

Om je alvast hongerig te maken naar HET GLAZEN HART, onthullen we hier de cover (gemaakt door onze inhouse art director Marijke F. Jansen)!

De papieren bundel gaat 5 euro kosten. Dit totale bedrag gaat naar het goede doel!

Je kunt nu al een e-bundel reserveren via onder andere smashwords. Koop je via deze site, dan is de opbrengst voor SR (1 dollar) het grootst!


Tinteling Romance schenkt de gehele opbrengst aan het goede doel. Helaas 'snoepen' de verkoopplatforms zoals amazon, iTunes en smashwords iets van de verkoopprijs af voor henzelf. Daar kunnen we helaas niets aan veranderen!

Benieuwd waar de nieuwe novelles over gaan? Lees hier meer:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten