Het Verleidingseffect - Zomerbundel 2015

<VORIGE>


Trots willen we jullie voorstellen aan Mila, Lotte en Lisa, de heldinnen uit de nieuwste Tinteling Romance Verhalenbundel; Het Verleidingseffect. Het Verleidingseffect is het resultaat van de Tinteling Romance Schrijfwedstrijd van 2015. 


In HET VERLEIDINGSEFFECT[Kate Paris] verdwijnt Milas blijdschap over haar nieuwe baan meteen als ze dankzij Lars uit het team gezet wordt. Tijdens het stappen besluit ze hem een koekje van eigen deeg te geven. Maar wie is daar uiteindelijk het slachtoffer van?

Verleiding is een wispelturig iets; geen orgaan zo onvoorspelbaar als het hart.


***

Lottes leven is vastgelopen in EEN DIEP VERLANGEN [M.P. Hofstee] en daarom besluit ze om een voetreis te ondernemen vanuit Amsterdam naar Santiago de Compostela. De reis wordt nog spannender als de knappe Ben halverwege opduikt. Maar hij heeft zo zijn eigen duistere redenen om deze voetreis te ondernemen.

Een diep verlangen is soms het enige wat je nodig hebt om bergen te verzetten of... om ze te voet te doorkruisen.


***

Als Lisa in DIT IS LIEFDE [Tamara Haagmans] een lootje bij de plaatselijke scoutingvereniging koopt, doet ze dat meer als gift dan om daadwerkelijk te winnen. Als dan blijkt dat ze de eerste prijs – een parachutesprong! - heeft gewonnen, staat ze dan ook niet echt te trappelen. Eigenlijk is de knappe instructeur de enige reden die ze kan verzinnen om de sprong ook echt te wagen. Maar is hij wel de juiste persoon voor haar?

We denken dat we weten wat liefde is, maar kunnen we de liefde ooit echt helemaal kennen?


Deze bundel is in augustus 2015 verschenen en is onder andere als e-boek verkrijgbaar via:

* iTunes
* Smashwords
* Amazon
* Kobo

Nieuwsgierig wat anderen van deze bundel vinden? Lees dan deze reviews:

* Het Leven van een Boekenworm
* De Boekensalon (NBD Biblion)

Of wat ze van de boekpresentatie vonden:
* Serendipity Books
* Thrillerlezers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten